DIN FYSIOTERAPEUT I SARPSBORG

fysioterapib

Om fysioterapeuter

Fysioterapeuter er autorisert helsepersonell med bred kunnskap om bevegelsessystemets oppbygning og funksjon. Ved framklinikken er vi svært opptatt av å drive kunnskapsbasert fysioterapi Vi jobber for at våre pasienter til enhver tid skal få den beste opptreningen og den riktige behandlingen basert på forskningsbasert kunnskap.

Fysioterapi ved Framklinikken

Fysioterapien ved Framklinikken er todelt. Fysioterapeut Jan-Ola og Hilde har driftstilskudd og jobber dermed med avtale med Sarpsborg kommune og tar i mot pasienter med dekning fra HELFO. Elise jobber helprivat og tar i mot alle type pasienter uten henvisning.

Har du en henvisning til fysioterapi er det ikke automatikk i at du kommer inn til en av våre fysioterapeuter med avtale med kommunen. Grunnet stor pasientpågang må Jan-Ola og Hilde følge de retningslinjene de har fått fra kommunen. Det betyr at enkelte pasientgrupper er prioritert på bakgrunn av kommunens rettningslinjer. Likevel vil du som pasient ha mulighet til å komme raskt inn til undersøkelse og behandling hos våre helprivate fysioterapeuter. Kostnadsforskjellen er minimal.

Priser for helprivat fysioterapi

Førstegangs undersøkelse: 350,-
Oppfølgende behandling: 290,-

KateAdminDIN FYSIOTERAPEUT I SARPSBORG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *