OM OSS

group1

Din fysioterapeut og osteopat i Sarpsborg
Framklinikken er en tverrfaglig klinikk lokalisert i Sarpsborg og består av fysioterapeuter og osteopater. Vi har en aktiv tilnærming for å hjelpe våre pasienter – der du står i fokus. Vi er er opptatt av å finne årsaken til dine plager. Dette gjør at vi lettere kan jobbe forebyggende. På den måten vil våre pasienter oppleve at deler av undersøkelsen og behandlingen vil foregå i våre treningssaler.
Ved Framklinikken er vi faglig oppdatert på den best tilgjengelige forskningen. Deg gir deg som pasient trygghet om at du til enhver tid får den beste og mest effektive behandlingen. Vi følger nøye opp våre pasienter, og ved tvil blir du henvist til annen relevant helsepersonell.
Vi holder til i nye og moderne lokaler på Iseveien Senter sammen med Family SportsClub. I samarbeid med Family SportsClub, Sarpsborg Squashsenter, Fit For Fight og Borgenhaugen Legesenter – alt under samme tak, er vi kanskje Østfolds mest komplette senter. Helse og trening i skjønn forening.
Hva kan du forvente deg av oss?
Vi tar oss god tid til å lytte til din historie og hva dine plager betyr for deg. Slik kan vi kartlegge dine symptomer og iverksette riktig behandlingsprogram for nettopp deg og dine behov. Dette gjøres gjennom en rekke kliniske undersøkelsesprosedyrer, medisinske tester, nevrologiske- og ortopediske undersøkelser. Samt manuell palpering og testing av funksjonelle strukturer i kroppen som kan bidra til din tilstand. Behandlingsmetode vil variere etter pasient og behov, men manuell behandling kombinert med fysisk aktivitet, smerte- og stressmestring er ofte tilstrekkelig for å hjelpe deg til en bedre hverdag.

sondre
Sondre Olstad

Osteopat DO MNOF

 • 4-årig osteopatiutdannelse ved Norges Helsehøyskole – institutt for osteopati
 • 1 år grunnfag i medisin ved Atlantis medisinske høyskole
 • Videre kursing i idrettsmedisin gjennom norsk idrettsmedisinske forening og faggruppen for idrettsfysioterapi
 • Osteopat for spillerutviklingsprosjektet (SAMS) for sesong 2013/2014 og 2015/2015
 • Medisinsk ansvarlig for Sarpsborgalliansen HK for sesong 2014/2015 og 2015/2016
 • Medisinsk koordinator i utviklingsavdelingen (G16 og G19) og damelaget i Sarpsborg 08
 • Skadeforebyggende engasjement på toppidrettslinjen ved St. Olav vgs.

Sondre behandler pasienter med kroniske og akutte smerter innen rygg- og nakkeproblematikk, hodepine og svimmelhet. I tillegg jobber han mye med idrettsskader og forebyggende trening for yngre idrettsutøvere. Sondre har også lang erfaring innen utredning av fotproblematikk, spesialtilpasning av ortopediske innleggssåler og løpsanalyser med tilpasning av Hoka løpesko.

 

elise
Elise Holme
Fysioterapeut

 • Utdannet ved University College Syddanmark, Esbjerg.
 • Helprivat, uten driftstilskudd. Tar imot pasienter uten henvisning.
 • Har erfaring fra rehabiliteringssenter, sykehus og kommunehelsetjenesten i Danmark.
 • Klinikkbasert, med og uten tilskudd, siden 2010.
 • Tidligere fysioterapeut for juniorlaget til Sarpsborg 08
 • Kurset i bruk av trykkbølge og dry needling/nålebehandling

Elise er tileggsutdannet innen kvinnehelse, med fokus på bekkenplager, inkontinens, diastase, med undersøkelse og behandling både før og etter fødsel. Hun holder også fødselsforberende kurs, alene eller i grupper. Utenom dette jobber hun mye med lymfødem, akutt og kroniske muskel-og skjelettplager, svimmelhet, hodepine, samt idrettsskader.

janola
Jan-Ola Olstad
Fysioterapeut/Osteopat DO MNOF

 • Fysioterapiutdannelse i Berlin på 1987
 • Videreutdannelse i onkologisk fysioterapi og Lymfødembehandling i Freiburg
 • Osteopatiutdannelse ved British School Of Osteopathy i Maidstone 2001.
 • 100% driftsavtale med Sarpsborg kommune.
 • Jobbet med idrettsmedisin og vært aktiv i dette miljøet siden slutten av 80-tallet.
 • Sittet i styret i Østfold Idrettsmedisinske forening i over 10 år. Medarrangør av årlig idrettsmedisinsk seminar.
 • Siden 2005 vært idrettsmedisinsk «støttespiller» på Jr-lag rekrutt- og A-lag. Sarpsborg 08 (Sparta Sarpsborg).
 • Leder for Rakkestad Fysikalske Treningsklinikk fra 1987-2005
 • I 2005 oppstart av det som i dag er Framklinikken (Fram Fysioterapi og Osteopati).

Jan-Ola arbeider i delt praksis som fysioterapeut med kommunal driftsavtale og som osteopat. Som fysioterapeut jobber han hovedsakelig med pasienter etter opptrening av skader og operasjoner. Disse pasientene får dekning gjennom Helfo. Jan-Ola var med å bygge opp det som i dag er gjeldende behandling innen komplett fysikalsk lymfødembehandling i Norge. Han har holdt en rekke kurs og foredrag innen dette feltet. Som osteopat jobber han med alle typer pasienter, hovedsakelig med akutte plager.

hilde
Hilde Thorsen

Fysioterapeut

 • Utdannet fysioterapeut i Gøteborg i 1997.
 • Jobbet ved Sykehuset Østfold i perioden 1997- 2013.
 • Jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut siden 2013.
 • 100 % driftsavtale med Sarpsborg Kommune
 • Jobber med generell fysioterapi, hovedandel av pasienter innen ortopedi og revmatologi.
 • Treningsgrupper innen artrose (hofte, kne, skulder)
 • Jobber med multifunksjonshemmede ungdommer tilknyttet Borg Videregående skole
 • Deltatt på diverse kurs innen idrettsmedisin, ortopedi, geriatri og revmatologi.

Som fysioterapeut vektlegger Hilde pasientens egeninnsats, og Hilde er opptatt av at pasienten skal være aktiv i behandlingsprosessen og få god innsikt i sin problemstilling/skade.  Hun har lang erfaring innen oppfølging av pasienter innen ortopedi – skulder-, albue-, håndledd- og fingerskader og ved skulder-, hofte-, kne- og ankelproteser.


Maria Seim

Fysioterapeut

 • Utdannet Via University College Holstebro, Danmark.
 • Jobber som helprivat fysioterapeut, uten driftstilskudd.
 • Er kurset i trykkbølgebehandling.
 • Maria har erfaring fra arbeid som fysioterapeut for aldersbestemt landslag i basketball.
 • Fra Danmark har hun erfaring fra sykehus, kommunehelsetjenesten, rehabiliteringssenter og barnefysioterapi. Har også erfaring fra trening med gravide, både på land og i vann, samt fødselsforberedende trening.
 • Maria jobber blant annet med behandling av akutte- og kroniske muskel-, ledd- og skjelettplager, lymfødem, kvinnehelse, svimmelhet og hodepine, og idrettsskader.
KateAdminOM OSS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *