DIN OSTEOPAT I SARPSBORG

osteopatib

Hva er Osteopati?

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på naturvitenskapelige og kliniske fag som anatomi, fysiologi, patologi, nevrologi og biomekanikk. I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med utgangspunkt i at god funksjon og helse også avhenger av at muskel-skjelett- og bindevevsystemet, nervesystemet, det sirkulatoriske systemet fungerer optimalt sammen. Osteopati søker gjennom behandling av dette å fremme pasientens evne til å hjelpe seg selv. Behandlingen er trygg og individualisert og egner seg for pasienter i alle aldre. Er du på jakt etter osteopat i Sarpsborg kan Framklinikken hjelpe deg.

Første konsultasjon

Gjennom en grundig sykehistorie og et undersøkelsessystem prøver osteopaten å kartlegge årsakene til dine plager. Hvis det er mistanke om annen patologi som årsak til pasientens plager, blir du henvist til rett instans.

Priser

Førstegangs undersøkelse: 550,-
Oppfølgende behandling: 390,-

KateAdminDIN OSTEOPAT I SARPSBORG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *