Hoka dame

Du kan også handle Hoka på nett. Se utvalget og gode tilbud på framsport.no!

Vi har fått teste Hoka Clifton 5, som snart blir tilgjengelig i butikk og på framsport.no. Les testen vår her.

Hoka Clifton 4

Hoka Clifton 4 W Vår Hoka joggesko som har vunnet flest tester! Clifton 4 er svært lett, har meget godt dempet og er samtidig veldig rask. Skoen er bygd rundt HOKA’s berømte midtsåle geometri som nå er oppgradert for å gi støtdemping og beskyttelse som varer lenger. Kombinert med en mer tilpasset fremre del av skoen, gir den fjerde utgaven av denne bestselgeren et mer behagelig og effektivt steg enn noensinne. Det nye designet på overdelen ser meget bra ut og tilbyr også bedre passform og gode pusteegenskaper. Vi synes Clifton 4 er den beste Clifton-utgaven hittil. Hoka Clifton 4 er også en utmerket jobbsko. Vekt: US W 7: 215 gram US M 9: 265 gram Pris: 1699,- Ta kontakt for test av HOKA

Se våre modeller av Hoka Clifton 4 på Framsport.no her.

Hoka Bondi 5

Hoka Bondi 5 W Vår absolutte bestselger er designet for asfalt og grus, men har nok grep til at du kan løpe på stier og i tørt terreng med fantastisk støtdemping som absorberer terrengets ujevnheter. Bondi 5 er vår mest dempete hoka sko. Nye Bondi 5 har bedre passform, forbedrete ventilasjonsegenskaper og god stabilitet. Ønsker du en hoka sko med maksimal demping for harde underlag – er dette skoen for deg. Vekt: US W 7: 241 gram US M 9: 284 gram Pris: 1899,- Ta kontakt for test av HOKA

Se våre modeller av Hoka Bondi 5 på Framsport.no her.

Hoka Vanquish 3

Hoka Vanquish 3 W Vanquish 3 er ganske enkelt en HOKA sko med suksess. Laget for løperen som vil ha en premium, spenstig sko med svært god demping som tar komfort og respons til et nytt nivå. Bygget på en unik to-delt mellomsåle av to EVA konstruksjoner, denne superpolstrete og allsidige skoen tar de gode erfaringene fra Vanquish 2 videre med en forbedret overdel. Competitor Magazine «Editor’s Choice» award vinner og vinner av mange andre tester. En oppdatert asymmetrisk og sømløs overdel gir god støtte og forbedret pusteevne. Vekt: US W 7: 252 gram US M 9: 295 gram Pris: 1999,- Ta kontakt for test av HOKA

Hoka Arahi

Hoka Arahi W HOKA ONE ONE har alltid utfordret dagens norm innen løpesko, og med Arahi viser HOKA at de løser stabilitetsproblematikken på en ny måte. Arahi er ekstremt lett og har mye støtdemping til å være en stabilitetssko, så den redefinerer hva en stabilitetssko kan være. Med HOKA’s nye J-Frame™ teknologi, der yttersiden av sålen gir ekstra støtte og stabilitet til de som løper med pronasjon, gir skoen støtte og beskyttelse uten bruk av stive og harde innlegg. HOKA kaller dette Dynamic Stability og mener at dette er fremtidens stabilitetssko. Vekt:  US W 7: 215 gram US M 9: 265 gram Pris: 1699,- Ta kontakt for test av HOKA

Hoka Hupana

Hoka Hupana Hupana er oppkalt etter Maori ordet for «spenst», og denne nyheten som har full RMAT® mellomsåle og yttersåle skaper absolutt en følelse av å fly like over bakken. Denne følelsen forsterkes av frihetene og ventilasjonen den strikkede overdelen gir. Hupana er en hoka sko du kan bruke hele dagen. Fra treningsturer til å løpe rundt i byen, skoen har absolutt den anerkjente HOKA følelsen av demping. Den responsive og lette RMAT ™ sålen gir en unik kombinasjon av holdbarhet og reaksjonsevne. Med sine rene linjer, allsidighet og passform er Hupana en HOKA sko du kan bruke til alt. Vekt: US W 7: 178 gram US M 9: 232 gram Pris: 1499,- Ta kontakt for test av HOKA

Hoka Tracer 2

Hoka Tracer 2 W Testvinneren Tracer ble i 2016 en meget populær sko for gateløp i Norge.  Nye og oppgraderte Tracer 2 er Hokas letteste roadsko og har spesielt god støtdemping og beskyttelse til å ha en så ekstremt lav vekt. Lykke til med å finne en annen sko med så mye støtdemping og den lave vekten! Tracer 2 har beholdt den populære «tracersålen», som tilbyr overlegen demping i hælen og responsiv reaksjonsevne i forfoten. Nytt er den ultralette overdelen som har en konstruksjon med en tilpasset passform i forfoten som gir bedre støtte i høy fart. Vekt: US W 7: 190 gram US M 9: 217 gram Pris: 1699,- Ta kontakt for test av HOKA

Hoka Speedgoat 2

Hoka Speedgoat 2 W Designet av kanskje vedens beste ultraløper – Karl «speedgoat» Melzter. Laget for alle typer av teknisk terreng. En helt ny konstruksjon med forbedret passform, bedre stabilitet og ikke minst bedre holdbarhet. Ny lest med bredere tåboks som gir en mer stabil plattform. Forsterkede områder hvor belastningen er størst. Er du etter en Hoka sko som takler alle terreng bør du ikke være i tvil! Vi mener at dette er HOKA’s beste terrengsko. Vekt: US W 7: 233 gram US M 9: 278 gram Pris: 1899,- Ta kontakt for test av HOKA

HOKA Challenger ATR 3

Hoka Challenger ATR 3 W Den oppdaterte Challenger ATR 3 er utmerket i fjellene, på veier og alt i mellom. Kalles ofte en Clifton for trailløp. Med meget god demping, gode fartsegenskaper og godt grep er dette en meget allsidig Hoka sko. HOKAs anerkjente mellomsåle geometri og rocker lover et naturlig og effektivt steg uansett underlag. Godt ventilert overdel med forsterkninger. Vekt: US W 7: 226 gram US M 9: 269 gram Pris: 1699,- Ta kontakt for test av HOKA

Hoka Tor Ultra

Hoka Tor Ultra W HOKA har klart å lage en stabil fjellstøvel med dempingen til en løpesko – modellen heter TOR ULTRA. Vibram® MegaGrip yttersåle og HOKAs mellomsåle av EVA og RMAT® betyr meget godt grep og støtdemping. Meta-Rocker geometri i mellomsålen gir et effektivt og sikkert steg i ulendt terreng. Overdelen i en premium kombinasjon av lær og holdbar nylon gir støtte rundt foten og ankelen. eVent® membranet holder foten tørr og har gode pusteegenskaper.  Lav vekt og godt grep når du skal opp fjellet, og meget behagelig der andre fjellstøvler er dårligst, nemlig ned fra fjellet. HOKA fjellstøvel bør testes! Vekt: US W 7: 418 gram US M 9: 492 gram Veil pris: 2799,- Vår pris: 2599,- Ta kontakt for test av HOKA

Hoka Tor Speed 2

Hoka Tor Speed W HOKA Tor Speed 2 er den letteste vanntette, ankelhøyde turskoen på markedet. Dette er en unik sko som mikser dempingen til en løpesko og grepet til en fjellstøvel. Vibram® sålen gir meget godt og aggressivt grep på alle overflater og en vanntett og pustende konstruksjonen i overdelen sikrer at føttene holder seg tørre under våte forhold. En helt perfekt lett fjellstøvel for dagsturer. Vekt: US W 7: 306 gram US M 9: 363 gram Pris: 1999,-

Ta kontakt med Sondre for å teste Hoka:

KateAdminHoka dame

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *